2023 Replika Rolex Yeni Saat Oyster Hang Baines Haftası Takvimi 36

Büyüleyici kadran

Yeni Hafta Takvimi 36’nın (gün-tarih 36) kadranı dekoratif değerli taşlardan yapılmıştır. Muhteşem renk tonu, Akdeniz kıyısındaki güzel stili düşünemez.

Rolex, üç yeni Oyster tarzı sabit haftalık Calendar 36 (Oyster Perpetual Day-tarih 36) saati başlattı. Kadran, elmas saat izleri ve Roma dijital VI ve IX ile süslenmiş dekoratif değerli taşlar kullanır.

Birincisi 18K Ebedi Gül Altın; Kadran manyetik ve kristal bir yüzeye sahip yeşil kum altın taşları kullanır. İkinci paragraf, kırmızı bir Chalcedony kadranlı 18K altındır. Kırmızı Chalcedony, farklı şekillere ve izlere sahip turuncu-kırmızı dekoratif bir mücevherdir ve farklı uzunluklara sahip bir sanatsal his deseni oluşturur. Üçüncü paragraf, doğal bağlam dokusunu gösteren 18K beyaz altın ve turkuaz kadranlar kullanır. Üç saatin dış halkası, klasik bir ısı geçirmez kayışla 52 yuvarlak elmasla kakılır ve kayış zarif bir gizli taç bandı tokası ile donatılmıştır.

Yeni Hafta Takvimi 36, saat, dakika, ikinci, hafta ve tarihi doğru bir şekilde gösterebilen saat yapım teknolojisi ile lider bir 3255 hareketine sahiptir. Tüm replika Rolex saatleri gibi, istiridye tipi sabit haftalık takvim 36, gözün giyilirken mükemmel performans gösterebilmesini sağlamak için mükemmel bir hassas saat sertifikası gözlemini aldı.

Rolex’in benzersiz tasarımı

1956’da piyasaya sürülen hafta gün tipi bir emsal yarattı. Öğlende tam şekilli bir pencere kurmak dünyanın ilk takvim saati oldu. Yılın önemli bir teknik başarısıdır. Haftada seçim yapabileceğiniz 26 dil var. Haftalık takvim serisi saatleri sadece 18K altın, 18K beyaz altın, 18K Ebedi Gül Altın veya 950 Platin ve diğer değerli metallerdir.

Birçok politikacı, başkan ve dünyanın her yerinden insanlar haftalık takvim türünü giydi. Bu saat çok iyi bilinmektedir, özellikle gözün doğaüstü stilini gösteren ikonik tavan boşluğu kayışı. Kemerin adı, önde gelen figürlerini giymeyi anımsatıyor ve takvim türünü doğru olmadan gerçek bir “başın başı” haline getiriyor.

İstiridye kasası, su geçirmez sembol

Yeni Hafta Takvimi 36 mm İstiridye Kılıfı, sağlam ve zarif bir model olan 100 metre (330 feet) su geçirmez bir derinliği garanti ediyor. Üç saatin orta noktası, bir parça sağlam 18k altın, 18K beyaz altın veya 18K Ebedi Gül Altın ile dökülür. Rolex gözlemcileri, çukurların ince çukurlarını markanın özel araçlarıyla sıkar, böylece davayı mühürlemek için sadece Rolex gözlemcileri harekete ulaşabilir. Çift kilitli bağlantılı zincir taç, konuya sıkıca sıkılmış çift su geçirmez bir sisteme sahiptir. Ayna yüzeyi, kazınması kolay olmayan yansıtıcı mavi kristali önlemek için yapılır. Saat 3’te küçük bir pencere dışbükey lens takvimi okumayı kolaylaştırır. Saatin su geçirmez istiridye kasasına hareket için en iyi koruma verilir.

Tip 3255 sürekli motivasyon

Yeni Hafta Takvimi 36, 3255 hareketi ile donatılmıştır. Bu hareket 2015 yılında başlatıldı. Hepsi Rolex’in araştırma ve geliştirme ve üretimi. 2019 yılında bu saat serisi ile donatılmıştır. Bu otomatik mekanik hareket, hassasiyet ve güvenilirlik, dinamik rezervler ve uygun kullanım açısından olağanüstü performans gösteren Rolex’in mükemmel teknolojisini yoğunlaştırır.

3255 hareketleri, verimli ve güvenilir olan bir Rolex patentli kronerji kaçış sistemi ile donatılmıştır. Bu kaçma sistemi nikel-fosfor alaşımlarından yapılmıştır ve yüksek yoğunluklu manyetik alanlardan rahatsız edilmez. Hareket, Rolex tarafından dökülen benzersiz bir kozmetik alaşımdan yapılmış mavi bir paraşrom atışıyla donatılmıştır. Sıcaklık değişse bile, eşarp sabittir ve mükemmel sismik performansa sahiptir. İz ayrıca, hareketin her yerde düzenli çalışmayı sürdürebilmesini sağlamak için son Rolex Circle ile donatılmıştır. Eylemin yönü, hareketin sismik kuvvetini iyileştirmek için bir Rolex tasarımı ve patentli yüksek performanslı bir paraflex yastıklama cihazı ile donatılmıştır. Auto Tuo, geliştirilmiş inci rulmanı ile donatılmıştır.

3255 hareketleri sabit bir mobil otomatik biniş sistemi ile donatılmıştır ve hareket hareketin hareketi olarak kullanılır. Saat çalışması kutusunun yapısının ve kaçma sisteminin mükemmel verimliliği, 3255 hareketlerinin güç rezervini yaklaşık 70 saat yapar.

Baş bandı

Yeni Hafta Takvimi 36, Devlet Başkanı ile eşleşiyor. Sange Katı Zincir Festivali Kulaklıkları esas olarak 1956’da piyasaya sürülen tanınmış saat tipi istiridye tipi haftalık takvim için tasarlanmıştır. Sadece 18K altın veya 950 platin ile dökülmüştür- Değerli metal kütük.

Üç yeni saat arasında, yeşil kum altın ve taş kadranlı ilk model ve 18K Ebedi Gül Altın Kafa Bantları; Kırmızı Chalcedony kadranı ve 18K Altın Kafa Lideri ile ikinci model; Turkuaz kadran ve 18K 18K beyaz altın kafa kemeri ile üçüncü model. Kayış zarif bir katlanır taç bandı tokası ile donatılmıştır. Kayış Rolex ile tasarlanmıştır ve daha esnek ve dayanıklı olan patentli bir seramik bileşeni elde edilmiştir.

Süper Gözlemevi Piksel Sertifikasyonu

Tıpkı tüm Rolex saatleri gibi, Oyster Hengdian Weekly Calendar 36 da 2015 yılında Rolex tarafından atılan gözlemevinin mükemmel bir gözlemini aldı. Bu benzersiz başlık, her saatin Rolex laboratuvarlarında bir dizi test geçtiğini kanıtlıyor. Buna ek olarak, bu saatlerin hareketleri aynı zamanda İsviçre Resmi Hassas Zamanlı Test Merkezi (COSC) tarafından onaylanmıştır. Göz monte edildikten ve kasaya hareket kurulduktan sonra, saat aşındığında, doğruluk, güç rezervleri, su geçirmez ve otomatik zincirler gibi çeşitli yönlerde olağanüstü performans gösterebilmesini sağlamak için test edilir. Rolex’in mükemmel gözlemevi hassas saatinin ortalama hatası günde iki saniye içinde. Rolex’in arayışının doğruluğu, İsviçre’de sertifikasyon hassasiyeti için hassas saat standardından çok daha yüksektir.